Choose Language

Årets skadeförsäkringsbolag 2010

Solid Försäkringar blev den 14 april 2010 utsedda till årets skadeförsäkringsbolag på den årliga galan Insurance Awards. Solid Försäkringar vann med motiveringen: ”Att de under devisen ”okrångliga försäkringar” under det senaste året lanserat mängder av nya produkter och fortsatt sina smarta samarbeten med detaljhandelsledet”.

Sveriges ledande nyhetsbrev för försäkringsbranschen, Risk & Försäkring har på en gala på Nalen i Stockholm utsett årets bästa försäkringsbolag i fem olika kategorier. Inom kategorin årets skadeförsäkringsbolag tilldelades Solid Försäkringar första priset. De två andra bolagen som var nominerade för priset var Trygg-Hansa och Moderna Försäkringar.

Motiveringen för Solids nominering löd: ”Solid, huset för okrångliga försäkringar. Solids erbjudanden på marknaden har det senaste året fullkomligt exploderat i nya produkter. Enkel och rak kommunikation med kunderna samt listiga samarbeten i detaljhandelsledet har bäddat för framgången. Solid har under det senaste året gjort en rad innovativa satsningar på nya områden inom privatförsäkring, under slagordet “okrångliga försäkringar”.

Insurance Awards är en årligt återkommande prisutdelning och gala för försäkringsbranschen där årets bolag utses i fem kategorier: Årets livförsäkringsbolag, Årets skadeförsäkringsbolag, Årets försäkringsförmedlarbolag, Årets marknadsföringsinsats i försäkringsbranschen och Årets innovation i försäkringsbranschen. Juryn består av personer med god insyn i - och lång erfarenhet från - försäkringsbranschen. Priset årets skadeförsäkringsbolag går varje år till ett skadeförsäkringsbolag verksamt i Sverige som under det senaste året har åstadkommit något som har utvecklat den svenska försäkringsmarknaden. Vid bedömningen tas hänsyn till utveckling av totalkostnadsprocent, resultat, produktutveckling, marknadsutveckling.

Läs mer här

Läs pressmeddelandet här